housut.jpg

Mitä pahaa pojan pitää tehdä, että hänelle tällainen rangaistus langetetaan? No, pissata Pirkon sohvan nurkkaan ja verhoihin. Ai niin, ja kenkään. Ei mielestäni mitenkään paha juttu.. Tuo on enemmänkin sitä ”sellaista sattuu” –materiaalia. Naurulla kuitattavaa. Mutta ei mummon mielestä. Piti sitä ikävänä itseni korostamisen merkkinä.. Ja sanoi, että sitä on alkanut tapahtua vähän liian usein. Tai oikeastaan aina, kun menemme paikkaan, jossa on muiden koirien tuoksuja.

Mistä siinä sitten oli kyse? Ihan tavallisesta kavereiden välisestä kommunikoinnista! Vuorovaikutuksesta! Pirkon luona oli minulle jätettyjä viestejä, joihin olisi ollut äärimmäisen epäkohteliasta olla vastaamatta. Simppa oli sinne jo ennen minua suihkautellut (no, okei, vain yhteen paikkaan). Ja senlaatuista läppää oli heittänyt, että pakko minun oli kaverille kertoa, mitä hänestä ajattelin..

Tästä onnettomasta Pirkon luona vierailusta seurasi se, että posti toi minulle housut! Posti- ja logistiikka -laitoskin on nyt sekoitettu tähän skandaaliin. Vai mistä tiesivät tuoda? Leikkaisivat vain nurmikkojaan ja kolaisivat lunta ja antaisivat meidän koirien olla rauhassa..  Nyt ei sitten vierailulle lähdetä ilman näitä pellepöksyjä! Taidan jäädä jatkossa suosiolla kotiin.

Mummo sanoi, että housut ovat tällä hetkellä pienin minun murheistani. Jatkoa seuraa.. ”Pallit täyty leikat, ei siin muu auta!” Pallit… Mistä ihmeestä sinä NE nyt tähän yhteyteen vedit?? Haluan pitää sukuelimeni! Kaikkine osineen! Mitään pois ottamatta!! Haluan olla äijä, joka pesettää munansa muilla koirilla, nylkyttää Wahlroosia kuin viimeistä päivää, isottelee uroksille niiden koosta ja älykkyysosamäärästä riippumatta ja rakastaa jokaista narttua suurella hurmoksella ja intohimolla.  Äijä, joka ruikkii lenkillä kolmen, maksimissaan viiden,  metrin välein ja aiheuttaa perheemme ikäihmisille sydämentykytyksiä rynnätessään haukkumaan jokaista reviirilleni uskaltautunutta..  Sellainen Paavo haluan olla. Ja sellaisena pysyä. Piste.

t. Palli-Paavo