rakas%20Hilu.jpg

Hilma tuli meille yökylään! Jeeee! Riemullani ei ollut rajaa ja pyörin kuin turboahdin Hilman ympäri. ”An nyt toisen hetki ol rauhas!” sanoi mummo. Mutta minkäs teet, kun en pysty! Luojaaa, anna minulle kärsivällisyyttä… JA HETI PAIKALLA!

Mummo ja minä mietimme usein elämän kummallisuuksia. Mummo on pohtinut viimeksi jotain outoa aktiivimallia.. Hän ihmettelee, että miksi ollakseen täydellinen ja oikeaoppinen työtön, ei saakaan olla sataprosenttisesti työtön. Ja minä taas pohdin juuri aamulla, että jos kuristat smurffia, niin minkä väriseksi sen kasvot muuttuvat.. ? Repikää siitä!

Haluatte varmasti tietää, että vieläkö mummo on painoonsa nähden liian lyhyt? Onko laihdutuskuuri aikaan saanut tulosta..?  Valitan. Tuloksessa ei ole kehumista.  ”Tarttisik sitä sit kumminki liikku kans?” hän miettii. Ilman lihaskramppejahan mummo ei tällä hetkellä saisi lainkaan liikuntaa.. Yritin kannustaa häntä tänään tuonne maastoon. ”Autol vai?” kysyy nainen.

Oletteko seuranneet jääkiekkoa. Siellä pelaa sellainen joukkue kuin TPS. Jostain syystä, Karvakäsi haluaisi tämän joukkueen pärjäävän.”Vaik ne pelas semmottis, niin kumminki kävi tämmöttis.” Voiko sitä sen selkeämmin analysoida?

terkuin Paavo