Hilma tuli yökylään. Jännityksellä odotin, millä päällä tämä pikkuruinen narttu tällä kertaa olisi. Vetäisikö turpaan heti kättelyssä vai olisiko hänellä hyvä päivä ja vaikka pusuttelemaan taipuisi. Hilulla oli ”siedän Paavoa” -päivä! Uskaltauduin jopa lelujani neidille näytille tuomaan. Ei arvostanut. Sanoi, että paskoja kaikki. Hänen oma Nöpö -nallensa kotona on ainoa oikea kunnon lelu. En tiedä, kun en ole koskaan saanut siihen koskea. Pahaa silmää olen Hilulta saanut jo pelkästä Nöpön ajattelemisesta.

Mutta voimainkoitteluun Hilu oli valmis. Se on sellaista kaverillista painia. Annan Hilun luulla, että hän on yhtä vahva kuin minä. Eli tosi vahva. Hilma pohti, että hän olisi vieläkin voimakkaampi, ja voittaisi heittämällä minut, jos tyttöjollaonniinsyötävänihanathiukset antaisi hänelle kylliksi ravintoa. Fitness -dieetillä, jolla häntä pidetään vuodesta toiseen, ei saa kylliksi rakennusaineita harjoitteluun ja lihasten kasvuun. Uskokoon ken tahtoo.

Leikkien jälkeen mummo sanoi minulle ja Hilmalle, että ”nyt mennän kaik nukkuma, on jo keskiyä”. Katsoin kelloa ja se oli 0.00 tai toisin sanoen klo 24.00. Mikä helskatan keskiyö se on? Jos se olisi keskiyö, alkaisiko yö iltayhdeksältä ja päättyisi aamukolmelta. Vai alkaisiko yö iltakahdeksalta ja päättyisi aamuneljältä? Hilma oli aivan saletti siitä, että klo 0.00 on alkuyötä ja minun mielestäni se on vasta loppuiltaa.. Mutta keskiyö…Ei todellakaan!!

Hilu%20iskee%20silm%C3%A4%C3%A4.jpg

terkuin Paavo ja Hilma, joka iskee sinulle silmää :)