TÄ(Ö?)RKEÄ  PYYNTÖ

Kun perämetsän poika lähtee isolle kirkolle, se on menoa eikä meinaamista! Sata lasissa tai vähän yli! Meikäläinen on kaduilla tehokkaampi kuin kaupungin puhtaanapitolaitoksen duunarit yhteensä. Imuroinniltani ei jää piiloon mikään. Kun on kolmisen metriä matkaa takana päin, niin meikäläisellä on ensimmäinen natsa huulessa.

Tupakan natsat ja nuuskapussit eivät ole minulle ihan terveellistä nieltävää (eikä ilmeisesti kenellekään muullekaan). Lännenleffoissa sänkileuat syljeskelevät mällejä pitkin preeriaa, mutta se on ihan aavistuksen eri juttu. Jospa täällä live-elämässä sen olen-kova-jätkä -efektin voisi saada jostain muusta kuin nikotiinituotteiden kadulle syljeskelystä?

Joo, joo, tiedän! Nyt te siellä sanotte, että mummolta on jäänyt jotain oleellista minulle opettamatta; maasta ei poimita kaikkea irtainta suuhun. On siitä meillä puhetta ollut.. Mutta olisikohan jotain oleellista jäänyt opettamatta myös näille knöllihuulille… Roskat kuuluu  roskikseen!!

Yhdessä tupakassa on 15-25 mg nikotiinia ja nuuskapussissa jokseenkin saman verran. Koirille jo 10 mg annos voi olla hengenvaarallinen. Syötynä nikotiiniannos on vielä monin verroin suurempi ja vaarallisempi kuin poltettuna.

Siksi pliiiiis, kuulkaa Paavon pyyntö: ÄLKÄÄ PUDOTELKO TUMPPEJA JA NUUSKAPUSSEJA MAAHAN!! Pikku juttu viedä se lähimpään roskikseen. Maasta se saattaa mennä jälleenkäyttöön.. Joku peräkylän Paavo tai Pirkko voi sen epähuomiossa vatsaansa nakata..

Toivon, että sinä joka luet tätä, kerrot tästä mahdollisimman monelle kaverillesi, jotta pyyntöni kuulisi ( ja siitä opikseen ottaisi) mahdollisimman moni nahkamooses.

Paavo kiittää ja kumartaa.

kieli.jpg

Tässä näkyy mahtava imurini!!