Kunis%20hilu.jpg

Hilu on tehnyt ilmeisesti maailmanennätyksen. Tyttöjollaonniinsyötävänihanathiukset kertoi minulle, että Hilu oli ollut eilen eläinlääkärin vastaanotolla aivan kauhusta kankeana, ja lähes hengittämättä, melkein parikymmentä minuuttia. Mitä ihmettä sinä Hilu olet oikein duunannut?

Hilun kertomus poikkesi tuosta hieman. Hilun mukaan se, että häntä olisi jännittänyt tai pelottanut (kuka keksi edes väittää moista!) ja siksi olisi unohtanut hengittää, ei pidä paikkansa! Ei sinne päinkään.

Oman kertomuksensa mukaan hän ainoastaan ja vain testasi, kauanko chihuahua -rotuinen koira pystyisi olemaan vetämättä ilmaa keuhkoihinsa. Miten hänelle tulikin mieleen siinä vastaanottopöydällä seisoessa, eläinlääkärin sormen ollessa syvällä Hilun peräaukossa, että tällaista hiilidioksidin säätöä voisi kokeilla kerran elämässään. Varoitin Hilua, että joskus tuon kaltainen yritys jääkin siihen. On vain se ensimmäinen ja viimeinen kerta. Juuri kun alkaa sujua hyvin, henki lähtee. Ja kuka haluaisi kuolla jonkun sormi hanurissaan?? Äärimmäisen ärsyttävä tapa heittää henkensä..

t. Paavo