juhannusmies.jpg

Se on juhannus taas. Meillä täällä Perämetsässä myös. Perämetsän nahkamooseksilla onkin ihan omanlaisensa juhannustaiat ja -ennustukset. Kerronpa teille niistä hieman:

 

Kun perämetsäläinen katsoo peiliin sen jälkeen, kun on kieriskellyt (alasti) kasteisella niityllä, hypännyt seitsemän aidan yli ja tanssinut yhdeksän kertaa juhannuskokon ympäri, näkee hän peilissä… oman naamansa.

Kun perämetsäläinen peilaa (alasti) juhannusiltana kuvajaistaan kylämme läpi virtaavan joen pinnasta, nähdäkseen tulevan morsionsa kasvot, näkee hän vain vuosi vuodelta rehevämpää pikkulimaska -kasvustoa..

Kun perämetsäläinen juhannustansseissa (alasti) oksentaa päällensä, näkee hän seuraavana aamuna puolisonsa puivan nyrkkiä ja avioero -kaavaketta.

Kun perämetsäläinen kierii juhannusyönä (alasti) niityllä, saa hän aamulla nyppiä punkkeja kropastansa. Syyspuoli sujuukin borrelioosia pelätessä..

Kun perämetsäläinen juhannuksena, aikalailla päissään (ja alasti), alkaa epäillä toisen kyläläisen seksuaalista suuntautumista, näkee hän hyvinkin pian edessään ensihoitajat.

Kun perämetsäläinen juhannuksena pyörii kaatokännissä kolme päivää pitkin seutua, juoksee ilman housuja (alasti) naapurin pihalle ja kusee naapurin grilliin, voi hän tällöin taakse katsoessaan nähdä tulevan ex-vaimonsa.

Kun perämetsäläinen juhannusyönä kurkistaa (alasti) kaivoon ja näkee siellä puolisonsa, niin seikka on saletti, hukkunut se ryökäle on.

Kun perämetsäläinen  juhannusyönä (alasti) laittaa tyynynsä alle yhdeksän erilaista näkkileipäpalaa, kysyy hän aamulla, missä muruseni on?

 

Oikein ihanaa juhannusta kaikille perämetsäläisille ja muillekin taikoja tekeville!!

terkuin Paavo