Blogit.fi listaa viikoittain 6000 suomalaista blogia sen mukaan, paljonko sivuilla on ollut kävijöitä. Maanantaina, 30.12., ei mummolla ollut normaalista joulun jälkeisestä apatiasta ja tylsämielisyydestä tietoakaan (= shoppailumanian jälkeinen psyyken olotila). Nainen suorastaan hehkui!

Syy hyväntuulisuudelle selvisi, kun mummo kertoi lukeneensa meidän olevan Suomen suosituimpien eläinaiheisten blogien ryhmässä viidennellä sijalla! Koira -aiheisissa olimme ensimmäisiä! WAU! Olisimme pitäneet kansanjuhlan Perämetsän torilla, mutta sitten tajusimme, että eihän täällä ole toria.. vaikka muuten aukioita kyllä piisaa. Niitä kutsutaan täälläpäin pelloiksi.

Me viidensinä, jotka emme kumpikaan tajua blogin markkinoinnista mitään ja sanat kuvankäsittely, editointi ja hakukoneoptimointi ovat meille täyttä hepreaa!  Myöskään sanat ”suunnittelu” ja ”harkinta” eivät ole meille jokapäiväisiä tuttuja! Emme harrasta niitä live -elämässä, emmekä siis myöskään blogi -kirjoittelussa. Ja voin vain kuvitella, miten te lukijat nyt toteatte: ”Not surprise!”

Sydämellinen kiitos tästä viidennestä sijasta kuuluu teille, mummojapaavo- blogin lukijoille! Te ette ole kaivanneet hienoja, järjestelmäkameralla otettuja kuvia, olette antaneet anteeksi tyhmät kirjoitusvirheet ja ette ole loukkaantuneet minun joskus kärkevistäkin mielipiteistä. Joskus olen (mummon jupinan perusteella) erehtynyt myös negatiivisuutta viljelemään.. Siitä huolimatta olette seuranneet meitä. KIITOS ja pysyttehän matkassa mukana myös vuonna 2020!

blogilista.jpg

terkuin Paavo ja mummo