villapaita.jpg

Vaatteet ovat yksi maailmanlaajuisesti käytetty koirien kidutuksen muoto. Muka koirien parhaaksi. Mistäkö tiedän, että on globaalista ilmiöstä kyse? Espanjassa tämä tuli todistetuksi. Siellä kun oli talvi marraskuussa. Siitäkin huolimatta, että lämpöä oli se plus 25 astetta. Mutta kun kerran kalenterissa luki, että nyt on talvi, niin espanjalaiset kalenteriuskollisina ihmisinä laittoivat koirille villapaitaa ja itselle toppatakkia ylle. Ei yksinkertaisesti vain voinut olla hiki, koska oli talvi!

Minuakin on taas alettu kiusata näillä villapidoilla. Yritin Karvakädelle selittää, että mistä lie, lapsityövoimalla poimitusta puuvillasta tehty tämäkin paita. Eettisistä syistä en tämänkaltaista tekelettä voi käyttää. Ei auttanut. Entä jos viettäisin jakuttoman joulukuun ja takittoman tammikuun!? Ei auttanut. Alusvilla on sana, johon minun kohdallani aina vedotaan: ”Ko sul ei ol sitä alusvilla ittelläs, ni täyty pistä paita pääl!” Helskatan alusvillan puutostauti..tai mikälie puknoosi.

Minulla kävi kuitenkin jonkinasteinen tuuri.. Sillä Lulu ja Hilma saivat joululahjaksi pipot! Mieti, jos minäkin olisin saanut! Epäkäytännöllisin hökötys, jonka olen nähnyt. Mikä tarkoitus moisella vaatekappaleella on? Litistyttää hiukset ja aiheuttaa ääreisverenkierron häiriötä korvien alueella.

terkuin Paavo