blogiin.jpg

Mummo sanoo, että kukaan ei jaksa lukea blogiani, koska olen aina niin negatiivinen.

Olipa hyvä mummoseni, että huomautit asiasta. Muutanpa asennettani heti asteen verran positiivisempaan suuntaan. Todellakin.. kun tarkemmin ajattelen, niin ilon aiheitahan on ihan joka puolella. Ne pitää vain havaita:

Mannerjäätikkö sulaa. Merivesi  lämpenee sen ympärillä. Ja tämä kaikki on ilmaston lämpenemisen seurausta. Grönlannin mannerjäätikkökin saattaa jossain vaiheessa sulaa kokonaan. Sulaa kokonaan!? Joku voisi tällaisesta jopa huolestua..  Mutta en minä, koska olen nykyään niin äärettömän positiivinen ja iloinen tyyppi! En murehdi moisia!

SEY:n toiminnanjohtaja Kati Pulli on kertonut, että lemmikkieläinten kärsimys ja hätä ovat viime vuosina lisääntyneet merkittävästi. Erityisesti koirien kaltoin kohtelua tapahtuu enenevässä määrin. Koiria pidetään ulkona aivan liian lyhyissä juoksulangoissa. Jätetään ruokkimatta, lenkittämättä, pentutehtaillaan.. Lopeta Kati, sinä se jaksat aina heittää tuota läppändeerusta! Sinä höppänä.. Elämä on laiffiii!! Huumorii!!

Eppu Normaali –veistos on sitten paljastettu. Ei ollut normaali, mutta ei haittaa. Oli seinästä revityn näköinen, sanoi Pantse Syrjä ja lauloi: 

Tämä tuhansien murheellisten laulujen maa
Jonka tuhansiin järviin juosta saa
Katajainen kansa, jonka itsesäälin määrää
Ei mittaa järki eikä Kärki määrää
Jonka lauluissa hukkuvat elämän valttikortit
Ja kiinni pysyvät taivaan portit
Einari Epätoivosta ne kertovat

Kiva kappale! Hulvaton suorastaan! Einari Epätoivokin saa varmasti jo ensi viikolla lottovoiton ja tanssii lokakuun lei kaulassa Hawaijilla! Hippatirallallaa!

Koulukiusaamistako esiintyy? Kiva koulu -mallitko eivät auta? Opettajille haistatellaan ja kavereita nimitellään somessa. No voi, voi. Kyllä se siitä iloksi muuttuu. Eipäs nyt anneta tällaisten pikkuasioiden pilata kaunista päivää! Positiivista psykologiaa kehiin ja reippaasti eteenpäin!

Ällöttävät punkit kyttäävät viattomia uhrejaan pusikoissa ja heinikoissa. Tarttuvat säälimättä eläimiin ja ihmisiin. Ja tartuttavat heihin bakteeriperäistä borrelioosia ja virusperäistä aivokuumetta. Eikä ole vielä syksylläkään vaara ohi. Punkin jähmettävä lämpötilaraja kun on niinkin viileä kuin 5 astetta. Höpö höpö teidän kanssanne! Nyt pois sieltä murheen alhosta! Söpöjä pikku veitikoita. Ja niin kivalta tuntuu, kun niitä iholta pois nypitään.

Mummooooo! Minä en pysty tähän! Kun asiat eivät ole hyvin! Nuo kaikki asiat ovat oikeasti ihan hanurista! Saanhan jatkaa edelleen epäkohtien esiin tuomista ja synkissä syövereissä kärvistelyä? Kirjoittelen positiivisia postauksia sitten jouluna tai jos en vielä jouluna, niin viimeistään juhannuksena. Sovitaanko näin?

terkuin Paavo Oiva Veikko