Muna.jpg

Mikäkö tämän vuoden lehtikatsauksista on jäänyt minulle päällimmäisenä mieleen? Epäilyksettä MUNA!! En voi vieläkään ymmärtää, miksi joku ruskea, tavallistakin tavallisempi (voisi sanoa jopa tylsä) muna voi saada Instassa katselukertoja enemmän kuin esimerkiksi joku komea ja fiksu koira… niin kuin vaikkapa, vaikkapa..  MINÄ! Mitä mummoooo? Ai en ole Instassa. Okei. No, sitten ymmärrän.

Mutta munaan takaisin.. Tai ei siis munaan takaisin, vaan.. No, kyllä sinä ymmärrät. Höh.

Eipä arvannut Henrietta -kana eräänä kauniina päivänä (tai ehkä sittenkin satoi..)  munaa ulos puskiessaan, että tulevaa julkkista hän sieltä esiin pusertaa.  Joku Valopää nimittäin keksi ottaa ko. munasta kuvan, pistää sen nettiin ja kirjoittaa viestin, jossa yllytti hulluja nahkamooseksia maailmanennätyksen tekoon: ”Tehdään yhdessä uusi maailmanennätys ja Instagramin suosituin päivitys, jolla rikotaan nykyinen Kylie Jennerin ennätys, 18 miljoonaa. Me teemme sen.” Ja tekivät myös.

Kuva Henrietan munimasta munasta rikkoi kahdessa viikossa kaikki Instagramin tykätyimmän kuvan ennätykset! Kymmenessä päivässä 40 miljoonaa tykkäystä. Vaikka muna ei tainnut olla edes luomu. Mietinkin, että varmasti oli muna ostanut tykkäyskertoja Kiinasta. Tai ellei muna, niin Henrietta. Ja ellei Henrietta, niin kuvan ottanut Valopää.

t. Paavo