Mummo on hiukan vajaa. Niin kutsuttu hinkkiosasto puuttuu häneltä kokonaan. Hän hämää meitä muita kantamalla feikkejä jäljitelmiä..Hienolta nimeltään ne ovat  rintaproteeseja. Kuten tiedätte, yritän pitää nollatoleranssia tuhmuuksien suhteen..  Mutta, kun houkutus on suuri, kilteinkin lajinsa edustaja saattaa eksyä väärille raiteille. Tietyn tyyppinen toiminta kun on meillä koirilla geeneissä.

”Suuri houkutus” on muun muassa silloin, kun jollakin lailla yletyn kiskomaan nämä mummon rintareput pureskeltaviksi. Tiedän missä mummo niitä säilyttää. Ulottumattomissani. Mutta tänään nainen oli ollut huolimaton . Jeeee! Ei kun kimppuun, kuin sika limppuun!!  Miten ihanasti hampaat upposivatkaan silikoniin!

Kesken kaiken hauskuuden, nainen saapui!

Toivoin ettei hän välittäisi. Sanoisi: ”Nomatternoproblemwhatsoever..” Turha toive. Ei antanut Luoja  mummolle tämän kaltaista armeliaisuuden lahjaa. Vihainen huuto resonoi hyvin ikävällä tavalla luultavasti naapuriin asti..

Mummooooo!! Missä ovat nyt ne läpikolutut koirankasvatus-kirjat?? Siellähän nimenomaan sanotaan, että koira ei kykene etukäteen suunnittelemaan, mitä mistäkin seuraa! Älä inhimillistä! Älä oleta! En ymmärrä oikean ja väärän käsitettä! Etkö pelkää, että luottamuksellinen suhteemme kärsii tämänkaltaisesta epäasiallisesta käytöksestäsi?

Nainen ei puhu minulle. Yhteiset puheenaiheet ovat olleet tuon tapahtuman jälkeen vähän hakusessa. Vaikka sai tissinsä korjattuakin. Ilmastointiteipillä.

t. Paavo

pahanteossa.jpg