Hilu%20ja%20hammas.jpg

Katsoin ensin, että siinä on taas joltakin Jokereiden pelaajalta pari legoa tipahtanut.. mutta ei, Hilmahan se siinä on! Hammaslääkärikäynnin jälkeen! Hilma kyllä kokeili pari vuotta sitten ksylitolipurkkaa, nimenomaan ennalta ehkäistäkseen tämänkaltaisen ikävän lopputuleman. Tuon kokeilun seurauksena tyttö oli vuorokauden tiputuksessa ja henkitoreissaan.. ja kuten kuvasta näemme, ei tästä hammaspeikkojen esto-aineesta, ksylitolista, sanottavaa apua ollut.

Hilmahan on tätä nykyään sitä mieltä, että hampaat ovat aivan yliarvostettuja. Kehuu aiemminkin ruokansa purematta nielleen, joten pari hammasta sinne tänne ei häntä hetkauta. Kysäisin tytöltä, millaista hammaslääkärissä oli, jos sattuisin joskus ajautumaan samanmoisen tyypin luokse.. Hilu kertoi hammaslääkärien vihaavan eläimiä ja nauttivan viattomien luontokappaleiden, kuten esimerkiksi koirien, kiduttamisesta.  Hampaiden repiminen suusta on kaikenlaisten lääkäreiden ihan lempihommaa.. niin, tai parasta heti anaalirauhasten sörkkimisen jälkeen.

Muistutin Hilua siitä, miten viime vappuna eräs lääkäri kutsui minut bileisiinsä. Bileisiin, jossa minulle annettiin tyrmäystippoja, ja jossa kallisarvoiset kivekseni tajuttomuuteni aikana vietiin. Hilu kertoi minulle, miten jo muinaiset intiaanit aikoinaan söivät koirien ja muiden eläimien sukuelimiä tullakseen supervahvoiksi ja voittamattomiksi. Tämäkin kyseessä oleva eläinlääkäri on mitä ilmeisemmin mutustellut hyvällä halulla minun, ja mahdollisesti monen muunkin uroksen, pussukoita vappubrunssillaan.. ja vain hauista kasvattaakseen.

Vappu on taas tulossa, joten pysykää visusti kotona, niin pallinne pysyvät siellä, missä niiden pitääkin olla!

t. Paavo