Suomi sai kultaa! Olen joskus ihmetellytkin, että miltä se itse Suomi näyttää.  Nyt näin hänet. Lähikuvassa. Hyvin säilynyt ja hyvässä kunnossa ikäisekseen. Ai, miten niin ikäisekseen? Juurihan häntä juhlittiin..  Suomi 100 vuotta? Läppäääää!! Luulitko, että olin tosissani? Höh.  Kai minä nyt tiedän, mikä Suomi on!

Olipa jännittävä hiihto. Iivon sukset luistivat kuin räppärin riimit.  Huusin mummoa seurakseni katsomaan. ”Emmää, sil roikku kumminki räkä ja kuala ja mää oksenna”. Naisellani on näitä omia outouksiaan. Eritekammo vain yksi niistä.. Vannoin, että pojan nenän alus on yhtä puhtoinen kuin mummon imago. Sitten vasta uskalsi tulla.

Televisiossa kerrottiin, että ensi viikolla on edelleen kylmää. Jääkausi siis jatkuu. Mummo ennakoi. Osti minulle eilen tossut. Mistä arvasitte? Kyllä, kaikki voima valahti jaloistani pois. Kantoivat ulos. Muutaman askeleen otin. Tein kolmoissalchowin. Ei sitten niin minkäänlaista pitoa niissä töppösissä. ”Kaik tarttis ite tehr. Koiran tossukki tarttis ite suunnitel! Ei mittä järkke näis!” Mummo on puhunut.  Palauttaa maanantaina tossut kauppaan (jippiiii!).

Mummon synttäripäivästä sitten selvittiin. Tosin Boris ja Hilma porukoineen tulivat vielä tänään ikääntymistä ihmettelemään. Viime postauksessa mietin niitä lahjoja, joita mummon ei olisi suotavaa saada. Vaarallisin unohtui minulta! Mutta ei Karvakädeltä! Juuri sen hän teki.. Varasi mummolle ajan kasvohoitoon!! Naiselle, jolle kaikki kaulan ylä (- ja ala) puolella oleva on kriisin paikka. ”Vai näi vakavana sää tämän tilantte näet..”

Riehuttiin Boriksen kanssa oikein huolella. Ja Hilma paheksui.: ”Tunti turpaan ja vartti harpilla naamaan, jos tänne tulette."

Hilu%20suuttuu.jpg

Tässä näette sen ilmeen, jolla Hilu meitä katsoo, kun oikein kisailemme Boriksen kanssa. Ja kun hän katsoo tuolla silmällä, meidän poikien on parasta kiertää tyttö vähän kauempaa.. Sitä sanotaan miehen vaistoksi.

Ja emme me koko aikaa painineet. Ei ne karhutkaan koko aikaa riehu, ne vetää välillä puolukoita (juu, kyllä,  on katsottu vanhoja Kummeleita..).

M%C3%A4%20ja%20Boris.jpg

Tässä annamme sykkeen vähän tasoittua.

cowboy.jpg

Desperadot ratsastaa

pakoon palkka-armeijaa

tylsää hirttosilmukkaa

vaanivaa

ja soittaa sähkökitaraa

Mistä ihmeestä minulle nyt tuo ratsastaja tuli mieleen…? Borishan se on eikä mikään Marlboro-mies..

t. Paavo