Nalle%20Wahlroos.jpg

Saanko esitellä teille parhaan ystäväni, Nalle Wahlroosin. Tyttöjollaonniinsyötävänihanathiukset on joskus saanut Wahlroosin exältään.. Lieneekö toista yhtä hyvää muistoa tuosta tyypistä jäänytkään..

Nalle Wahlroosilla on ihmis -kaimakin. Mahtaakohan heillä olla muuta samankaltaisuutta kuin nimi ja yhdennäköisyys? Mummo sanoi, että nahkamooses Nallella vinkuu Visa, kun sen sijaan minun Nallellani vinkuu maha. Toinen heistä on siis rahakas ja toinen on mahakas.

Tämä nahkamooses Nalle on muuttanut Ruotsiin veroja pakoon. Kunpa vaan ei olisi tuon nimisten kavereiden tyyppiominaisuus tuo tuollainen välttelymekanismi. Sillä minä tarvitsen omaa Wahlroosiani. Ai, mihinkä tarvitsen? Onko ihan pakko kertoa? Miksiiiii? No kerrotaan sitten. Nylkytän joskus Wahlroosia. Ja vähän useamminkin kuin joskus. Useasti joskus. Lähes joka ilta. Se kuuluu meidän leikkiimme. Kun leikki on lopussa, näytän voittaneeni kisan nylkyttämällä tätä hävinnyttä luuseria. Mistä se muuten tietäisi hävinneensä?

Tässä on siis syy, miksi minun Nalle Wahlroosini ei voi muuttaa Ruotsiin. Nahkamooses Wahlroos menköön vaikka Timbuktuun!

terkuin Paavo