n%C3%B6rtti.jpg

Olemmepa olleet mummon kanssa väsyneitä. Me Laiskajaakot emme ole jaksaneet edes blogikirjoitusta rustata. Nukkumatin syytä kai.. Kun luimme muiden tekstejä, päätimme ettemme kuitenkaan halua olla Pekkaa pahempia. Ja niin alkoi taas Lyyti kirjoittamaan. Väännämme täällä tekstiä teille ihan Simona.

Perämetsässä satoi eilen kuin Esterin p……stä. Karvakäsi katsoi minua Hoo Moilasena, kun halusin ulos. ”Ei tonne men vanha Erkkikä!” hän sanoi. Voi hyvä Sylvi, mietin. Kunnes mummo sitten lopulta sanoi:  ”Kyl mar toi Häntäheikki silti täyty lenkil viär” ja jatkoi: ” Vaik sama vika Rahikaisel, et millä ei viiteis tonne men kastuma.”

Lenkin jälkeen makasimme sohvalla kuin Ellun kanat. Minä ja Lempimummoni. Söin herkkuja ja olin täynnä kuin Turusen pyssy. Hyvä ettei Yrjö tullut. Telkkarissa esiintyi joku kooMikko. Naurettiin Jäppisen jutuille. Sellaisillekin, joita Jonne ei enää huomenna edes muista.

Toivon, että kukaan Kuumakalle ei nyt suutu, vaikka vähän nimillä leikittelinkin.. Minua ei kannata haastaa oikeuteen, sillä meikäpojalla on Matti kukkarossa. Sokea Reettakin sen näkee, että en näillä Urpoilla jutuillani pahaa tarkoita.

t. Paavo