vihdoin.jpg

Nyt tiedän mikä minusta tulee isona!! En tähtääkään lintukoiraksi. En myöskään fasaanisipsien kehittäjäksi. Tuon kaltaiset hommat saattaisivat ennemmin tai myöhemmin alkaa maistua puulta ja jatkuessaan aiheuttaa meikäpojalle vähintäänkin angstia, burn outia ja stressiä. En halua ottaa sitä riskiä..

Minusta tuleekin lastenhoitaja! Juuri erään tietyn nahkamooses -pennun hoitaja! Nyt pitäisi vielä aikaansaada hohdokas CV, sellainen työvoimatoimiston kurssin ohjeiden mukainen.. Lähettäisin sen Mimmiliinille, hän hyväksyisi sen, ja toivottaisi minut tervetulleeksi palvelukseen.

Tämä kyseessä oleva äiti -ihminen saattaa kyllä vaatia, että Paavo -pojan pitää oppia pitämään kielensä kurissa, jos pestiin mielii. Vähän hän on nimittäin siitä asiasta nillitellyt.. Ei, ei, älkää ymmärtäkö tätä niin, että olisin joitakin hävyttömyyksiä viattoman lapsen kuullen ilmoille päästänyt. Eiiii, kyse on ihan toisenlaisesta kielen kurissa pitämisestä.. Tämä minun lähes pakkomielteinen pusuttelu -haluni pitäisi saada ennen duunin alkua taltutettua. Oikeaoppinen lastenhoitaja ei nimittäin nuole hoidokkinsa naamaa. Ei ainakaan koko ajan.

Vauva on niiiiiin ihana! Voi että, miten odotan töiden alkua! Tällaista se kai sitten on, kun oikea työ ja oikea tekijä kohtaavat? Mummo ehdotti, että joitain harjoittelujaksoja ja TET:iä eli työelämään tutustumista tässä vielä kokeilisin ennen varsinaisen työsopimuksen laatimista. Opiskellakin pitäisi. Ei tarvitse. Osaan kyllä homman. Mutu -tuntumalla aion hoitaa homman kotiin.

Saattaa olla, että jatkossa tämä duuni tulee haittamaan huomattavastikin sosiaalista elämääni ja harrastuksiini panostamista, mutta en välitä siitä. Pakko priorisoida. Eli jos postauksia alkaa tulla harvemmin tänne blogiin, niin voitte olla varmoja, että siellä se Paavo Oiva Veikko taas niska limassa hoitaa pienokaista.

t. Paavo, lastenhoitaja Luojan armosta

 

Ai, mitenkä minun jouluni sujui? No, työn merkeissä. Työn merkeissä. Lasta hoitaen. Boris, Lulu ja Hilma yrittivät välillä häiriköidä duunaria, mutta en antanut keskittymiseni herpaantua hetkeksikään. Lahjojakaan en ehtinyt avata. Hilma sanoi, että joulupukki oli paska. Toi Borikselle ja Lululle puolimetrisen puruluun. Ja Hilulle ei.

Hilu%20m%C3%B6k%C3%B6tt%C3%A4%C3%A4.jpg

Hilu mököttää.