Pilakuva.jpg

Kesätyöni loppuun saattaminen on alkanut tuntua työläältä. Työehdot eivät ole täyttyneet. Palkkakin on ollut perseestä. Ettei vain tämä olisi jotakin piilevää burn outia. Ja tuosta loppuunpalamisesta tulikin mieleeni pieni varoituksen sana. Jos mummo joskus syttyisi tuleen, niin muistattehan, että häntä ei kannata sitten yrittää sammuttaa vedellä, sillä kyseessä on rasvapalo. Mitä mummoooooo?

Miten kesätöistä voisi helpoiten irrottautua?  Ajattelin ilmoittaa itseni kadonneeksi. Siinä on vaan se vaara, että joku saattaisi löytää minut. Ja ei kun duuniin taas! Ylitöihin joutuisin! Voisin tietysti myös vedota työehtosopimuksen uudistukseen, jossa  työviikkooni olisi määritelty sisältyvän yhteensä seitsemän palkallista pyhäpäivää.. Miten helposti saisin yleislakon aikaiseksi?

Mummo lohdutti minua, että saan aloittaa varhennetun joululomani aivan näillä hetkillä. Mummo palaa ylihuomenna töihin ja näin ollen projektiorganisaatiomme ydinryhmästä jää uupumaan varsin tärkeä jäsen.. nimittäin autonkuljettaja. Mummon mukaan voisinkin alkaa jo vähitellen laatimaan projektini loppuraporttia. JEEEEE!

t. Paavo