received_398587107699078.jpg

received_388390238780527.jpgreceived_513653296083856.jpgreceived_1250216211838495.jpg

 

Terveisiä Torreviejasta! Mikäkö siellä oli parasta? Sain istua mummon sylissä automatkalla 😁 Mitä olenkaan näiden kahden vuoden ja kuuden kuukauden aikana, jonka olen saanut elää, menettänyt?? Hitonmoisen määrän maisemia nyt ainakin! En aio enää koskaan suostua menemään siihen typerään, siniseen kuljetuslaatikkoon, johon minut Mazdassa joka ikinen kerta työnnetään. Nyt vihdoin tajuan, mistä on kyse, kun puhutaan matkustusviihtyvyydestä. 

Torreviejassa asuu 83 000 ihmistä ja he kaikki olivat ahtautuneet juuri nyt rantakadulle. Mitä mummooooo?!  Ai, sinun mielestäsi kaduilla oli yllättävänkin rauhallista. Höh. Helppo se on väenpaljoudessa kahta jalkaa liikutella, mutta entä kun jalkoja onkin neljä. Siinä on tuplaten enemmän huolen pitämistä, ettei kukaan tallo varpaille. Ja kun vielä samalla on oltava kaikki aistit herkkinä, etteivät kissat pääse yllättämään, niin kyllä siinä hommaa piisaa.. 

Näetkö kuvassa soittajanaisen? Siinä vasta oli kova ja kylmä nainen. Mummoakin kovempi. Yritin kovasti hänelle seuraa pitää, mutta tyyppi ei ollut minua huomaavinaankaan. Merelle vain tuijotti ja torveensa aikoi puhaltaa. Aikoi ja aikoi. Pihaustakaan ei saanut ääntä tulemaan. Lopulta pissasin kivelle, jolla nainen seisoi. Mummo oli äkäinen ja kerron teille  joku toinen kerta syyn siihen, että miksi..

Viimeisessä kuvassa olenkin taas iltalenkillä. Bongaan lintuja. Tältä siivekkäältä kyselin, että mistä päin hän on tullut.. Onko kenties perämetsäläisiä, jota on alkanut hiipivä syys ketuttaa ja on etelään lentää luikauttanut? Oli nokkava, eikä vastannut. Huomasitko muuten sanaleikin... nokkava, heh, heh. Josta tulikin mieleeni vanha sanonta, että lintu ei ole nisäkäs vaan munakas.. Mitä mummooooo? Ei ole sellaista sanontaa vai? No, nyt on. 

T. Paavo