Mummo on alkanut rypistyä. Kurttua siellä ja kurttua täällä. Ikä tekee tehtävänsä.. Entä jos olisi olemassa jokin helpompi  ja vähemmän kivuliaampi keino estää tämä ikävä ilmiö, kuin plastiikkakirurgia Viron klinikalla? Vaikkapa mutakylpy Espanjassa..?

Mummo luki, että Laguna de la Torreviejaan mudalla on ihmeitä tekevä vaikutus!! Rannan mudassa on kuulemma lukuisia ihon kauneutta vaalivia mineraaleja. Siihen kun itsensä upottaa, niin jo on nainen heleä ja sileä. Vähintään kymmenen vuotta iästä pois heti. Mutta... Uiminen järvessä on ehdottomasti kiellettyä. Ja espanjalaiset tykkäävät sakottaa. Tästäkin. 6000 euroa per pulahdus laguunaan. 

Mummo puntaroi vaihtoehtoja. Hmmm. Virossa kasvojenkohotus 3890 € + kipu ja särky, täällä kylpy ilmainen ellei käry käy, ja jos käy, niin 6000 €.. Jälkimmäinen vaihtoehto kyllä houkutti naista, huomasin. Lähempi tarkkailu rantaveteen sai hänet kuitenkin muuttamaan mielensä.. Lämmin, seisonut vesi ja musta lieju ei yht äkkiä tuntunutkaan enää niin kutsuvalta. "Onk siit sit mittä ilo, jos o täysin rypytön ja nuor ku mikä, mut kanta sisuskalusais kaiken maailma tappavi tauriaiheuttaji! Viros sentä maata puhtais lakanois operaatio jälkke.."

received_399814490687447.jpg

Tuolla se on. Ikuisen nuoruuden lähde. 

T. Paavo