Paavo on entisellään! Korvat ovat taas reippaasti pystyssä ja vauhtia piisaa vaikka hitaammille jakaa! Jos eilen vielä lelut saivat huilata kopassa, ovat ne tänään saaneet kyytiä senkin edestä! Parit pehmot on tapettu ihan vaan tappamisen ilosta! Wahlroos oli kaikista mahdollisista eritteistä märkä, kun Paavo sitä äsken ylpeänä minulle retuutti. En iljennyt koskea.. pojan suureksi ihmetykseksi ja pettymykseksi.

Riisillä ja kanaliemellä jatketaan vielä huomenna, vaikkei se pojan herkkujen top kolmoseen pääsekään (ai, ei kuulemma edes top kolmeenkymmeneen). Entisestäänkin heikohkon ruokahalun tuntuu tauti vieneen nyt kokonaan. Pullovedessä pysymme edelleen, vaikka vesijohtovettä saisi kai hyvin keitettynä lemmikeille antaa. Riskejä ei enää oteta. Mattojen pyykkäys ei ole edelleenkään lempihommaani.

Kunta tiedotti juuri, että useat lemmikkien omistajat ovat kertoneet koiriensa sairastuneen ripuliin viime päivinä. Ei kuulemma välttämättä johdu verkostovedestä.. Hmm. No, kylläpä onkin sitten outo sattuma?? 340 ihmistä on ilmoittanut sairastuneensa juotuaan kunnan vesijohtovettä ja muutama kymmen koiraa on sairastunut "ihan vain muista syistä" siinä ohessa..  Kai säälipisteitä saadakseen..  

Aika ytyjä taudinaiheuttajia lienevät, sillä sen verran paljon on tämä meidän Paavokin erilaista shittiä tuolta maastosta sisäänsä imenyt, eikä ole aiemmin niistä sairastunut. Kerroin Paavolle lukeneeni Turun Sanomista, että kyseessä on saattanut olla noro-, sapo- tai astrovirus. Mahdollisesti myös enterotoksigeeninen coli-bakteeri. Kaikki kuulostivat Paavosta hyvin, hyvin mielenkiintoisilta ja maukkailta..

t. mummo

Pappa%20ja%20poika.jpg

Karvakäden kainalossa on ollut hyvä toipua..