Minulla ja mummolla ei tunnu tuo kommunikointi pelaavan ihan kaikilla osa-alueilla. Olemme hänen kanssaan välillä täysin eri taajuuksilla.. Mielestäni toin aika selväksi eilen ajatukseni harmaista villapaidoista.. Mitä tekee mummo? Tulee tänään kotiin eilisen hipsteri-paidan identtisen kaksosen kanssa..

Paidan ympärillä vellova negatiivisuuden kehä ei tasapainottunut  mummon niin positiivisiksi aiotuilla sanoilla: ”Kato, täsä tämmöne mist sää eilenki tykkäsit (ai tykkäsinkö???). Hiuka isompi vaa.” Pienet ärsyttävät asiat ovat täysin normaaleja missä tahansa suhteessa, mutta täytyy myöntää, että nyt oli jo meikäpojankin huumori koetuksella tuon naisen kanssa!

Aloin hulvattoman kabareen  (koreografia oma), jossa oli tasasuhteessa tasajalkahyppyjä eteen ja taakse. ”Kyl sun täyty tottu paittasse. Sää jääryt talvel, ko sää et ol mikkä siperiahusky etkä pingviini. ”

21981918_10212928656563227_1744736287_o.

Illalla lähdettiin rannalle. No joo, täytyy myöntää, että kyllähän tuo villaläjä selässä lämmitti.. Mielipiteeni paitaa kohtaan lieveni törkeästä ehdolliseen..  Ehkä sitten talvella.. Ehkä, jos kukaan koirakaveri ei näe.. Ehkä, jos en vaivu horrokseen..

t. Paavo