Iltalehdessähän on ainoastaan ja vain tärkeitä uutisia. Luemme niitä yhdessä mummon kanssa. Niin tänäänkin.

Pieru -jutut naurattavat meitä aina ja takuuvarmasti.

”Saksan Rasdorfissa navetan katto räjähti lehmien piereskelystä. Kiitos siitä kuuluu 90 lehmän ilmavaivoille ja staattisen sähkön aiheuttamalle kipinälle. Koko katto tuhoutui. Yksi lehmä sai onnettomuudessa palovammoja.”

Tai mitä sanotte tästä?

”Kenian alueparlamentin istunto jouduttiin keskeyttämään karmivan hajuisen pierun takia! Puhemies joutui tyhjentämään salin ja tilaamaan ilmanraikasteita. Syyllistä ei saatu kiinni.”  

Olemme mummon kanssa äärimmäisen kiitollisia Suomen lehdistölle, että he eivät näistäkään uutisista vaienneet, pitäneet meitä pimennossa, vaan raportoivat asiasta totuudenmukaisesti, uskottavasti ja turhia kiertelemättä. Prioriteeteissamme kun yksi tärkeimmistä asioista on juurikin Kenian parlamentti ja siellä yksittäisen edustajan ruuansulatusvaivat. Kiitos Iltalehti!

Minulla on vielä sananen sanottavana pierun löyhkästä.. Ai omastaniko? No, ei todellakaan! Minulta tulee vain ja ainoastaan niin kutsuttuja vääriä hälytyksiä eli hajuttomia pieruja. Joskus saattaa tulla ns. monitoimipieru eli kun alan innoissani haukkua, ei peräpääkään malta olla hiljaa.. Mutta ystäväni Boris sen sijaan on ilmavaivoineen pieru-kuningas numero yksi! Hänen kohdallaan voidaan puhua jopa kemiallisesta aseesta! Jos satut seisomaan Boriksen takana täräyksen tullessa, olet suuressa vaarassa saada vähintäänkin toisen asteen palovammoja! Sen löyhkän kun saisi purkkiin, niin sitä voisi käyttää vaikka tuholaistorjunnassa!

Pie.jpg

 

terkuin Paavo