kahvila%20Paavo.jpg

Kävimme Turussa, kahvila Paawossa. Turha kuriositeetti tuollainen ”w”. Höh. Olisi reilusti vain Paavo. Niin kuin minäkin olen. Tai vaikkapa Paavo Oiva Veikko. Kolminverroin parempi!

Tämä Paavo kaksoisveellä -nimi kahvilalle tulee kuulemma siitä, että kahvila sijaitsee Paavo Nurmen patsaan kupeessa. Sen patsaan, jossa parimetrinen ukko juoksee kommandona. En ymmärrä, miksi hän on munasillaan. Turun entinen nudisti -rantakin kun oli ihan päinvastaisessa suunnassa, minne Paavo tuossa kiirehtii..

En hyljeksi leipää, en pullaa, mutta munkki nyt vaan on geneettisesti parempaa..Sainko sokerista herkkuani? En. Mummolla oli taas minäsyönniinterveellisesti -päivä. Tälla nainen yrittää harhauttaa itseään, mutta ei vakuuta kyllä meitä muita. Vatsan koko ja vaaka kun eivät valehtele.. Jos tällainen harhautus -päivä osuu yhteen kahvila -käyntiemme kanssa, mummo syö vain ruisleipää. Ja saarnaa minulle leipää puputtaessaan, että koirat eivät saa syödä sokeria, näkö menee. Minne menee? Tampereelleko?

Vain yksi on kanssani yhtä perso munkeille ja se yksi on rakas ystäväni Karvakäsi! Ja hän ei ollut ikävä kyllä mukanamme. Höh. Ärsytti. 

t. Paavo