Paavo%20ja%20karvat.jpg

Mummo on visualisoinut päässään taas jotain aivan käsittämätöntä! Jos en tietäisi naisen olevan sataprosenttisesti huumevastainen, epäilisin tässä kohden opioideja tai joitain perinteistä piirakkasientä vahvempaa lajiketta..

Mummo on nimittäin nyt stimuloinut aivonsa näkemään minut lyhytkarvaisena, sliipattuna ja hyvältä tuoksuvana. Mummooooo! Herää jo harhakuvitelmistasi! Mitä olisi Paavo ilman peräaukkonsa ympärille tuppaantuvia rastoja tai lennokkaiden ajatuksiensa tuomaa staattisuutta päälaen karvoissa? Ei ainakaan Paavo.. Varmaan joku Pertti.

Partani on alkanut erityisesti naista ärsyttää. Vaikka itselläänkin parta kasvaa. Nyppii niitä pois, jotta ei huomattaisi. Mutta huomattu on! Mummo sanoo, että partani kasvaa näin huimaa vauhtia siksi, että se käyttää ravinnokseen syömääni ruokaa. Cesarin möhnä parrassani kun on enemmän sääntö kuin poikkeus. Ja se on kuulemma ällöttävää. Eikä ole. Se on kätevää. Välipala seuraa aina mukanani.

Operaatio karvanpoisto tullaan suorittamaan trimmaajaksi kutsutun henkilön vastaanotolla. Mikä lie tyyppi? Aika on kuulemma jo varattu. Onneksi se on vasta 18.4. Siihen mennessä mummo on ehkä tajunnut trendi-parran ja aidon 80-lukulaisen takatukan arvon! Ellei ole, niin siinä kohden meikäpojan karvoitus alkaa olla uhanalaisluokituksessa jo ”erittäin, erittäin uhanalainen”.

terveisin tuleva mahdollinen sänkikuuppa, Paavo