taakse.jpg

Nyt ottaa nuppiin ja ankarasti! Helskatti, kun veivät silloin vappubileissä minun sukukalleuteni. Pistäisin nimittäin rahoiksi, ellei niin olisi päässyt käymään. Luimme mummon kanssa tämänpäiväisestä lehdestä artikkelin, jossa kerrottiin, että Skotlannissa oli myyty lammas yli 400 000 eurolla. Kyllä! Määkivä, heikkohermoinen kebab -eläin! En laittanut vahingossa paria nollaa liikaa. Kyseessä oli kuulemma lihaksikas ja geneettisesti täydellinen yksilö. Ihan kuten minä!

Tätä tyyppiä, Double Diamondia, aletaan käyttää siitospässinä. Ja täytyy myöntää, että jo oli kaverilla sen kaltaiset kivespussit, että kateeksi kävi väkisinkin. Varsinkin, kun itsellä ei enää ole pienempiäkään pussukoita sen epäonnisen accidentin jälkeen. Miettikääpä, miten tulisi priimaa pentukatrasta, kun isä olisi Paavo Oiva Veikko! Varsinainen globaalinen tragedia tämä pennuttomuuteni.

Mummo lohdutti minua sanoen, että olen sata kertaa arvokkaampi hänelle kuin mikään ruohonsyöjä. Olenko, olenko?? Olenko arvokkaampi kuin 400 000? ”Mää en Paavo myisis sinu mistän hinnast. Miäti sitä”, vastasi nainen! Vidoinkin minut on hinnoiteltu oikein! Se mummon aikoinaan minusta maksama summa olikin aivan naurettava..

t. Paavo