Jos olisin tiennyt, miten machoksi mies muuttuu, kun täyttää kaksi vuotta, niin olisin täyttänyt jo aiemmin! Kaksivuotiaana muuttuu niin lujahermoiseksi, että uskaltaa uhmata jopa narttuja. Lulu vaati minulta lelua, jolla leikin, mutta mitä tein minä? Annoinko leluni suosiolla? Yksivuotiaana olisin vielä niin tehnyt, mutta kaksivuotias Paavo sanoikin nartulle, että ”Mene nyt sensuroitu, sensuroitu pois siitä jaloista pyörimästä!”   Mikä oli Lulun reaktio moiseen? Keräili vagushermonsa rippeitä selvitäkseen ennen kokemattomasta vastarinnasta ja poistui vaivihkaa pelipaikalta.

Kaksivuotiaana sitä rohkaistuu myös avaamaan itse ulko-oven ja syöksymään (testosteronia ja uhoa uhkuen) lähitiellä kulkevien staffordshirenbullterrierien rinnuksille. Ja kun sain vielä Hesan tyypit, Boriksen ja Lulun, messiin soittamaan suuta näille tyypeille, niin mehän olimme kolmikko, joka oli pysäyttämätön! Tai ainakin melkein. Siinä me heitimme härskiä herjaa ja säädytöntä satiiria jengiimme kuulumattomille, kunnes meidät pysäytti mummon pelottava ääni!  Ei auttanut selitykset, että luulin kaksivuotiaalla olevan jo oikeuden tämänkaltaiseen reviirien laajentamiseen..Ei. Oli tilinteon hetki..

tilinteon%20hetki.jpg

Kuvassa annamme parhaamme mukaan selvitystä epätoivotusta käytöksestämme. "Se oli Paavon vika!" "Ei ollut! Lulu aukaisi oven!" "Boris sanoi, että en uskalla!" jne.

 

Bileet sujuivat kaikin tavoin mukavasti. Söimmekö roskaruokaa ja joimmeko miestä väkevämpää? Emme tietenkään. Nahkamoosekset olivat hidasteena tämänkaltaiselle hauskanpidolle. Vain yksi meistä tanssi pöydällä. Lulu. Vain yksi meistä oksensi sisätiloihin. Lulu. Vain yksi meistä virtsasi verannalle. Lulu. Vain yksi meistä ei olisi malttanut lopettaa biletystä. Lulu. Lohdutin Mimmiliiniä, että vielä joskus Lulunkin aisteista lähtevät signaaliradat kohtaavat aivot.. Viimeistään silloin, kun hän täyttää kaksi.

koko%20jengi.jpg

terkuin Paavo, 2 v