Kakkat%20pois.jpg

Mummolla menee joskus kirjaimet vähän sekaisin.. Lehdessä luki: ”Miksi koiran kakka on limaista?” Mitä luki mummo? ”Miksi koiran kakka on ilmaista?” Siitäpä nainen riemastui! ”Ihan tosi! Minkä tähren koiran kakkast ei makset, ko ei hevose lanttaka ilmatteks saa?” Mummolla alkoi jo dollarin kuvat vilistä silmissä. Näin mielessäni, miten nainen seuraa minua lenkillä silmä tarkkana ja kun pökäle alkaa ujosti kurkistaa peräaukostani, on haavi jo häntäni alla pilaten koko ulostamisen nautinnon. Mitä mummooooo!? Ai, ei saisi taas kirjoittaa kakkajuttuja. Ei mummoseni paska ole pahasta, kysy vaikka kärpäseltä!

No, vaihdetaan sitten puheenaihetta naisen mieliksi. Tänään on vappuaatto. En vain edelleenkään haluaisi puhua vapusta. Vuoden 2018 vappuni oli niin traumaattinen. Muistattehan, miten sain kutsun erään nimeltä mainitsemattoman eläinlääkäriaseman vappubileisiin. Illan isäntä tarjosi minulle suonensisäistä.. Ja miten minä, nuori ja viaton Paavo, olisin siitä osannut kieltäytyä? Taju meni. Herättyäni ilmapallot vain sinkoilivat silmissäni ja tajusin, että ei helskata, PALLINI ON VIETY! Olin joutunut laittoman elinkaupan uhriksi! Ymmärrätte siis, että vähän ikäviä feedbackeja tulee sanasta vappu..

Vapun viettoon liittyviä selkeitä tunnusmerkkejä ovat värikkäät ilmapallot, serpentiinit, munkit ja simapullot. Niitä löytyy meidänkin residenssistä. Olen kuullut, että jossakin vapun merkkejä ovat näiden lisäksi puskiin sammuneet nahkamoosekset. Ne valkoisella lakilla merkityt. Heitä ei esiinny täällä meillä Perämetsässä, mutta joillakin vähemmän kehittyneillä vyöhykkeillä näitä siis löytyy, kuten esimerkiksi Tampereella. Meillä Perämetsässä otetaan vappu iisisti vastaan. Rajuinta, mitä meillä voisi tapahtua, olisi se, että mummo kaivaisi taas palapelin esiin. Viimeksi hän oli niiiiin iloinen saadessaan sen kolmessa päivässä valmiiksi, vaikka kannessa luki 2-4 vuotta!

Mukavaa vappua teille!

toivottaa Paavo